Arjen pikaruokaa ja hätävara, johon tarvitaan vain pastaa, pakastekasviksia ja kermaa tai jotain kermavalmistetta.
Proteiiniahan tässä ei ole, joten papujen heittäminen sekaan ei ole lainkaan huono idea. Kaupoista saa kypsiä papuja sekä säilykkeenä että pakasteena.
- keitä pasta (kasvisliemessä tai suolalla maustetussa vedessä)
- vokkaa/paista pakastekasviksia öljytilkassa isolla paistinpannulla
- kun pasta on al dente, valuta se ja kaada pannulle kasvisten sekaan
- lisää kerma
- sekoita, mausta pippurilla ja yrteillä ja anna kuumentua (pasta palaa herkästi pannulle kiinni)
- tarjoa juustoraasteen tai raejuuston kera
Proteiiniahan tässä ei ole, joten papujen heittäminen sekaan ei ole lainkaan huono idea. Kaupoista saa kypsiä papuja sekä säilykkeenä että pakasteena.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti